Wielerseizoen van start

Half april wanneer door het prachtige Limburgse Heuvelland de  Amstel Gold is gereden, is het wielerseizoen weer losgebarsten. Het heuvellandschap biedt veel uitdaging voor renners van ieder niveau. Wilt u verblijven in een hotel dat  goed uitgerust met zaken die van belang zijn, dan is Parkhotel Valkenburg de juiste keuze. Een goede afspuitplek, een afgesloten beveiligd fietsenstalling, Garmins met speciaal uitgestippelde routes… het is er allemaal. Wenst u begeleiding van een kenner van de omgeving, wij regelen het voor u. Na een prachtige tocht eenmaal terug in het hotel, is er een wellness met indien gewenst een heerlijke massage. Of gewoon een goed glas A Bloc, het speciale wielerbier dat we dit jaar voor het eerst schenken, bij mooi weer op ons terras. Dat is pas genieten.   

Beste gast,

Appartementen Valkenburg is voor overnachtingen geopend! 

Wij willen u erop wijzen dat we de situatie van dag tot dag bekijken en dat beslissingen ten aanzien van de openstelling van de accommodatie kunnen wijzigen. 
De wellness bij Parkhotel Valkenburg waar u normaal gesproken als gast gebruik van mag maken, is gesloten. 

Wij hopen u als gast te verwelkomen en ondanks deze bizarre tijd, zullen we er alles aan doen u om uw verblijf in Zuid-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

15585

Dear guest,

Appartementen Valkenburg is open for overnight stays. In accordance with government guidelines, the wellness of Parkhotel Valkenburg will be closed until April 6th. 

We would like to let you know that we have a daily assesment of the situation therefore above mentiond servises may change. 

We hope to welcome you as a guest and despite this bizarre time, we will do everything we can to make your stay in South Limburg as pleasant as possible.