Nieuwe menukaart, nieuwe smaken

Vanaf 1 april is het keukenteam van Parkhotel versterkt met de komst van Jeroen Trimbos, tot voor kort beter bekend onder de naam Jérôme van restaurant Jérôme in Valkenburg. Jeroen heeft in vele keukens, waaronder die van sterrenrestaurants, veel ervaring en kennis opgebouwd. De laatste jaren als eigen ondernemen in zijn restaurant Jérôme. Inmiddels is hij belandt in een nieuwe fase in zijn leven en heeft besloten te koken voor Parkhotel Valkenburg. Samen met chefkok Harold Hul zwaait hij de scepter over de keuken. Inmiddels zijn wij trots te melden dat we een geheel nieuwe menukaart presenteren met mooie gerechten puur bereid met verse ingrediënten en met een mooie presentatie. Over smaak valt niet te twisten maar eerlijk is eerlijk, de kwaliteit van de gerechten is subliem. En zeker als u van oesters en kreeft houdt, met een heerlijk glas witte wijn, bent u in het restaurant van Parkhotel Valkenburg vanaf nu aan het juiste adres!

Beste gast,

Appartementen Valkenburg is voor overnachtingen geopend! 

Wij willen u erop wijzen dat we de situatie van dag tot dag bekijken en dat beslissingen ten aanzien van de openstelling van de accommodatie kunnen wijzigen. 
De wellness bij Parkhotel Valkenburg waar u normaal gesproken als gast gebruik van mag maken, is gesloten. 

Wij hopen u als gast te verwelkomen en ondanks deze bizarre tijd, zullen we er alles aan doen u om uw verblijf in Zuid-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

15585

Dear guest,

Appartementen Valkenburg is open for overnight stays. In accordance with government guidelines, the wellness of Parkhotel Valkenburg will be closed until April 6th. 

We would like to let you know that we have a daily assesment of the situation therefore above mentiond servises may change. 

We hope to welcome you as a guest and despite this bizarre time, we will do everything we can to make your stay in South Limburg as pleasant as possible.