Groepen

Overnachten met een groter gezelschap bij Appartementen Valkenburg?

Dat is mogelijk. Onze appartementen zijn rustig gelegen in het centrum van Valkenburg. De 21 appartementen zijn met maximaal 3 personen te boeken en de familieappartementen met maximaal 4 personen. Wenst u te overnachten in de appartementen die in de buurt van elkaar liggen? Geef dit aan bij uw informatieaanvraag/reserveringsaanvraag.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden om met uw gezelschap te overnachten? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.Beste gast,

Appartementen Valkenburg is voor overnachtingen geopend! 

Wij willen u erop wijzen dat we de situatie van dag tot dag bekijken en dat beslissingen ten aanzien van de openstelling van de accommodatie kunnen wijzigen. 
De wellness bij Parkhotel Valkenburg waar u normaal gesproken als gast gebruik van mag maken, is gesloten. 

Wij hopen u als gast te verwelkomen en ondanks deze bizarre tijd, zullen we er alles aan doen u om uw verblijf in Zuid-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

15585

Dear guest,

Appartementen Valkenburg is open for overnight stays. In accordance with government guidelines, the wellness of Parkhotel Valkenburg is closed. 

We would like to let you know that we have a daily assesment of the situation therefore above mentiond servises may change. 

We hope to welcome you as a guest and despite this bizarre time, we will do everything we can to make your stay in South Limburg as pleasant as possible.